Klubmodul henter siden
Stegelejr 2018
Opret en profil eller log ind

 

Invitation til Stegelejr 2018

Stegelejren er masser af sejlads, leg og kammeratligt samvær for alle Opti, Feva og Zoom8-sejlere i SKS, og ligger i første uge af skolernes sommerferie.

Den lokale sejlklub i Stege stiller deres fine klubhus til rådighed som base for skippermøde, alle måltider, køkken, grill mm. Sejlerne overnatter i telte på en stor græsplæne lige udenfor klubhuset og i direkte forbindelse med havnen, hvorfor sejlerne er på samme område mens lejren pågår.

Der er meget fine toilet- og badeforhold som en del af klubhuset, ligesom vi opstiller et stort telt til sejlertøj.

Opti-sejlere har deres egen jolle med (også hvis den er lejet) for at sikre mest mulig sejltid. Klubbens Feva-joller medbringes også, ligesom der vil være mulighed for at tage Zoom8 joller med også.

Vi har størstedelen af vores flåde af gummibåde med.

 

Hvornår er lejren?

Stegelejren finder altid sted i den første uge af sommerferien. I år er det fra lørdag d. 30. juni til onsdag d. 4. juli.


Hvem kan deltage?

Alle vores ungdomssejlere, der deltager på et fast, ugentligt hold kan deltage, også sejlere der er startet til sejlads i år. De mindste børn skal have prøvet at sove uden mor og far i en uges tid, og være klar til at sove i telt i alt slags vejr.

 

Hvem passer på børnene?

På lejren vil der fast være ca. 10 forældre, heraf en der er lejrchef, samt vores trænere. Alle sejlere inddeles i "Stege-familier" der består af yngre og ældre sejlere, og en af forældrene tilknyttes familien som "Stege-forælder". Stege-familierne får opgaver som klargøring af måltider, opvask, oprydning osv. Vi har brug for frivillige forældre der har lyst til at tage med - helst hele ugen. Det koster 100 kr. pr. dag for forplejning for forældre, der er medhjælpere.

 

Hvem organiserer lejren?

Det gør forældrene. Vi har brug for så mange forældre som muligt, da det jo er lidt af et projekt at være udflytter-klub og ingen børn har kørekort. Der hænger en liste op på opslagstavlen i Sandslottet, hvor man skriver sig på ud for de opgaver man ønsker at hjælpe med, og en liste over hvilke joller der skal på de forskellige tagbøjler/trailere m.m.

 

Som lejr ansvarlige er:

Janne Nordbjærg, - mor til Julie på Opti C og Simon – telefon 25372609
Thomas Beck - far til Liva på Opti C – telefon 60616667
Lene Risgaard - mor til Carl Christian på Opti B – telefon 20898624

 

Hvor sover forældrene?

Også i telt - visse år har hjælpende forældre sejlet egen båd til Stege. Havnefogeden er flink til at finde en nem plads til båden mens lejren er i gang. I alle tilfælde sker overnatning på havnen og i børnenes umiddelbare nærhed. Der er ikke mulighed for overnatning i klubhuset.


Hvordan kommer børnene og jollerne til Stege?

Forældrene skal selv sørge for at bringe børnene til og fra lejren i Stege. Hver Optimist-sejler har sin egen jolle da vi sejler meget - både formiddag og eftermiddag, og endda også visse aftener. Joller transporteres bedst på jeres bils tagbøjler, men vi har også en jolletrailer der har plads til 8 joller, reserveret de der under ingen omstændigheder selv kan transportere.

Ankomst i Stege skal ske ca. kl. 10:00 lørdag d. 30/6 hvor der udpakkes joller og opstilles telte. Når alt er klart spiser alle forældre og børnene en medbragt madpakke (eller fra den lokale havnegrill) hvorefter der kysses farvel og sejlerne går på vandet. Regn med at kunne køre hjem igen kl. 12:30 - 13:00.


Vi har brug for sponsorerer af præmier og andet

Der er mange aktiviteter under lejren som vi gerne vil præmiere, såsom lejrens bedste kammerat, det største smil, vildeste vandgang osv osv. Vi har derfor brug for små præmier, som på lejres sidste dag uddeles som en del af afslutningen. Kender du virksomheder eller andet, som med reklameartikler, kontanter eller andet kunne have lyst til at hjælpe så tag kontakt til en af forældrene i arbejdsgruppen.


Praktiske informationer:

Adressen: Sejlklubben Møn, Stege lystbådehavn, 4780 Stege

Indkvartering: I telt på græsplænen foran klubhuset, flere børn i hvert telt

Forplejning: Morgenmad, frokost og aftensmad

Badefaciliteter: Stege havns fine toilet- og badefaciliteter

Prisen: 1500 kr. inklusiv forplejning hele ugen (bortset fra frokost på ankomstdagen)

Lommepenge: Lidt lommepenge skal sejlerne have med til slik og is. Vi anbefaler maksimum kr. 200

Pakning: Der er fællespakning af joller torsdag d. 28/6 kl 17.00


—— 000 ——

Tilmeldte
Tilmeldingsfrist
28.06.2018
Tidspunkt
30.06.2018 kl. 10.00 - 04.07.2018 kl. 16.00
Sted
Sejlklubben Møn, Stege lystbådehavn, 4780 Stege
Pris
1500,00 kr.
Du har efterfølgende mulighed for selv at rette din tilmelding eller afmelde dig, under 'Mine tilmeldinger'